fredag den 7. februar 2014

Bryllup med Anne 2005

Vi blev gift i al hemmelighed på Ballerup Rådhus

lørdag den 16.april 2005

Vi blev viet af Michael Krautwall, en af vores private venner der er giftefoged i Ballerup.
Med som vidner var Lone, som Michael er gift med og Anette, Annes veninde. Efter en

bryllupsbrunch på Café Franzens med vennerne,fløj vi om eftermiddagen til Beijing i Kina,hvor vi havde 2 pragtfulde uger,Da vi kom hjem,inviterede vi alle vores børn sammen, og så fortalte vi om bryllyppet. Vi holdt det hemmeligt,da ikke nogle skulle påvirke os, vi vidste også at vi passede perfekt sammen. Og vi havde jo også været gift før. Så der var ingen grund til at holde stor fest,da begge vores ægtefæller var gået bort efter sygdom. Og livet skal da fortsætte, man har kun et liv på lånt tid og det skal udnyttes perfekt.


Beijing Yangtze Chongqing Xi´An Beijin


Se historien og billederne fra bryllupsrejsen til Kina på siden 'Vi rejser'



Rådhusklokkerne ringer for os.


Er vi ikke søde og smukke trods alderen. På med ringen, Så er vi Gift Skat.

Og så må der kysses




Det må vi skåle på at vi har fået vielsesattest.



Annette Mig Anne Michael og Lone Vi står foran portrætter af borgmester.


Det var planlagt at vi skulle giftes i Kina på et krydstogtskib af kaptajnen, men det var ikke gyldigt, da det ikke sejlede i international farvand. Så har vi prøvet i Las Vegas og det er ikke gyldigt i Danmark, Men det kunne have været hyggeligt, så nu blev det på Ballerup Rådhus i stedet for.



Anne åbner champagnen Vors lagkage på skibet


Om bord på krydstogtskibet hvor vi sejlede 5 dage på Yangzefloden, blev vores bryllup fejret med champagne oglagkage sammen med rejseselskabet, og skibets orkestre spillede brudevalsen. Vi vidste intet om at rejseselskabet ville lave fest for os på skibet, vi sad nemlig på dækket og nød solnedgangen, da vores guide sagde at vi skulle komme ned i restauranten, da han havde noget vigtigt at fortælle os alle, men De ville fejre vores bryllup, og vi blev noget overrasket da kaptajnen over mikrofonen råbte vores navne op, og frem kom champagne og lagkage på skibets regning, og bagefter var der underholdning på scenen.


Mens vi var i Kina fløj vi 3 gange indenrigs da der er store afstande mellem byerne, vi startede i Beijing 3 dage og sejlede 5 dage på Yangzefloden og så fløj vi til Chongging hvor vi var 3 dage, fløj så videre til Xian 2 dage, og fløj retur til Beijing hvor vi var 3 dage og derefter hjem med SAS som tog 11 timers flyvning.


Den tur har været min allerbedste rejse, med utrolige mange oplevelser og rigtige glade rejsefæller, vi var ligesom en stor familie, da vi var sammen fra morgen til aften hele rejseselskabet.


Så Anne og mig er enige om at der skal vi ned igen om nogle år, når byggeriet er færdigt i Beijing.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar